Kit de Conversie tip DryCell de constructie tubulara

BluWave Hybrid™ este Hidrogen la comanda! 

Kitul de Conversie se instaleaza pe motoarele MAS (cu aprindere prin scanteie) sau MAC (cu aprindere prin compresie).

In functie de capacitatea cilindrica a motorului Kit-ul este compus din unul pana la patru Convertoare,  un Rezervor de Solutie Electrolitica, racorduri elastice si un sistem de pornire/oprire pentru controlul puterii consumate de convertor de la bateria vehiculului.

BluWave Hybrid™ produce Hidrogen prin electroliza.

Convertoarele BluWave Hybrid™ folosesc o Solutie Electrolitica formata din apa distilata si un aditiv de electroliza care amplifica reactia procesului electrochimic.
Racordurile elastice conectate in partea inferioara a Rezervorului asigura circuitul de alimentare cu Solutie Electrolitica a fiecarui Convertor.
Solutia Electrolitica umple camerele Convertoarelor.
Aici are loc procesul de Electroliza a apei ( H2O) si descompunerea acesteia in elementele de baza: Hidrogen (H2) si Oxigen ( O2).
Gazele astfel obtinute find mai usoare ca Solutia Electrolitica vor urca pe cel de al doilea racord elastic, fixat in partea superioara a Convertorului, catre Rezervor.
Oxigenul si Hidrogenul, barboteaza in Solutia Electrolitica din Rezervor si difuzeaza la suprafata acesteia fiind apoi sunt aspirate in galeria de admisie a motorului prin racordul elastic plasat in partea superioara a Rezervorului.
Odata intrate in galeria de admisie aceste gaze se diluaza in aer apoi sunt absorbite in camerele de ardere unde se formeaza amestecul de aer - combustibil.

Introducerea Hidrogenului in camera de ardere mareste eficienta procesului de combustie in consecinta reduce consumul de combustibil si  emisiile poluante crescand puterea si performantele motorului.

Explicatia stiintifica este simpla: Hidrogenul arde mult mai rapid dacat combustilii fosili!

Cu o combustie mai rapida si eficienta, Kit-ul BluWave Hybrid™ ofera semnificative reduceri ale emisiilor poluante si o economie considerabila de combustibil!

Obtineti o crestere a performantei in timp ce eliminati mult mai putin CO2 in atmosfera!