Model BWH 1.2 Standard


Destinat motoarelor cu cilindrea pana la 1.2 Litri, tip MAC.Kitul de Conversie BluWave Hybrid 1.2 este fabricat la standarde industriale si este insotit de Certificat de Garantie, Manualul Utilizatorului si Instructiuni de Instalare.Poate fi montat cu usurinta pe turisme, motoare stationare etc.
Fabricat sa reziste, Kitul BWH 1.2 produce minim 1 Litru/Minut de gaz la 15 amperi/12 volti  asigurand o economie de combustibil substantiala.
Pret: 1804 Lei.
Include TVA.
Nu include: livrare pe teritoriul Romaniei.
Nu include: montaj.


Model BWH 2.2 Standard

Destinat motoarelor cu cilindrea pana la 2,5 Litri, tip MAC.Kitul de Conversie BluWave Hybrid 2.2 este fabricat la standarde industriale si este insotit de Certificat de Garantie, Manualul Utilizatorului si Instructiuni de Instalare.Poate fi montat cu usurinta pe  turisme, vehicule utilitare, SUV-uri, van-uri, motoare stationare etc.
Fabricat sa reziste, Kitul BWH 2.2 produce minim 2 Litri/Minut de gaz la 30 amperi/12 volti asigurand o economie de combustibil substantiala.

Pret: 2934 Lei.
Include TVA.
Nu include: livrare pe teritoriul Romaniei.
Nu include: montaj.


Model BHW 3.2 Standard

Destinat motoarelor cu cilindrea pana la 3,5 Litri, tip MAC.Kitul de Conversie BluWave Hybrid 3.2 este fabricat la standarde industriale si este insotit de Certificat de Garantie, Manualul Utilizatorului si Instructiuni de Instalare.Poate fi montat cu usurinta pe  turisme, vehicule utilitare, SUV-uri, van-uri, motoare stationare etc.Fabricat sa reziste, Kitul BWH 2.2 produce minim 3 Litri/Minut de gaz la 45 amperi/12 volti asigurand o economie de combustibil substantiala.
Pret: 5950 Lei.
Include TVA.
Nu include: livrare pe teritoriul Romaniei.
Nu include: montaj.