GARANTIE DE RETUR de 30 de zile


Politica de retur

Nu aveti nici un risc daca incercati unul din sistemele BluWave Hybrid™, LLC!
La achizitia unui produs de la BluWave Hybrid™ LLC aveti 30 DE ZILE de la data receptiei ( calculate de la data de livrare a postei) sa il utilizati si sa il evaluati.
Daca nu sunteti satisfacut de achizitia facuta atunci returnati produsul la BluWave Hybrid™ LLC.

INAINTE DE RETURNAREA PRODUSULUI/LOR, va rugam sa sunati la BluWave Hybrid™ LLC la numarul +1 513 858 2551 pentru a primi numarul de Autorizare de Retur Marfa ( RMA) pe care va trebui sa il afisati cat mai vizibil pe exteriorul pachetului pentru a putea sa primiti banii inapoi.
Inauntrul pachetului va trebui sa trimiteti pe langa produsul respectiv si un exemplar in original al facturii, fisa de receptie sau o foaie cu numele, adresa, numarul de telefon, numarul RMA si o descriere a motivelor pentru care returnati produsul.
Pentru protejarea intereselor BluWave Hybrid™ LLC ne rezervam dreptul sa refuzam si sa returnam expeditorului orice pachet care nu are numarul RMA pe exterior!
Produsul returnat trebuie fie inregistrat cu data postei in perioada sau inainte de expirarea acestui termen final de 30 de zile de garantie si trebuie sa aibe numarul RMA inscris vizibil pe cutia originala.
Va rugam sa returnati produsul impachetat in cutia originala, Certificatul de Garantie si Manualul Utilizatorului ( daca a fost livrat).
Daca returnati un Kit de Conversie BluWave Hybrid™ acesta trebuie sa fie in conditii bune, acceptabil pentru re-vanzare, fara defecte si impachetat in cutia originala.
Va rugam sa retineti ca pachetele trimise prin anumite servicii postale nu pot fi urmarite si livrarile nu sunt garantate.De aceea utilizarea unui serviciu postal care ofera asigurare si confirmarea livrarii este recomandata, mai ales BluWave Hybrid™ nu ofera garantii in acest sens si nu efectueaza returnarea banilor fara aceasta confirmare de livrare.
BluWave Hybrid™ LLC nu este responsabila pentru pierderea sau deteriorarea bunurilor returnate.
Va rugam sa returnati Kitul de Conversie NUMAI la adresa BluWave Hybrid™ LLC , NU la adresa listata pe pachetul original la livrare.
Livrati toate retururile la :
173 Donald Drive, Fairfield, OH 45014, USA
Imediat ce BluWave Hybrid™ va reception produsul returnat BluWave Hybrid™ LLC va inapoia suma datorata.
BluWave Hybrid™ LLC nu poate sa efectueze plata pentru marfurile returnate daca nu sunt indeplinite toate conditiile Politicii de Retur.
BluWave Hybrid™ poate retine 15% sau mai mult din valoarea reclamata pentru toate retururile care nu sunt in concordanta cu Politica de Retur a BluWave Hybrid.
NOTA: 

Garantia de retur  de 30 de zile oferita de BluWave Hybrid™ LLC acopera numai costul de achizitie a produselor si nu include costul de livare sau cele de retur.

Certificat de Garantie

BluWave Hybrid™ LLC garanteaza cumparatorului, primul utilizator direct, ca toate Kiturile de Conversie BluWave Hybrid™ sunt fara defecte de material si/sau de executie pe o perioada de 1 ( unu) an de la data achizitiei sau pentru o perioada de 24000 de Kilometri rulati de la instalare, oricare termen ar expira primul.
Daca unul sau mai multe Kit-uri de Conversie se defecteaza in perioada de Garantie BluWave Hybrid™ LLC va inlocui respectivul Kit de Conversie sau il va repara sau reconditiona integra sau e componente ( dupa cum va considera BluWave Hybrid™ LLC ) fara sa emita nici o pretentie financiara cu exceptia costurilor generate de transportul catre si de la BluWave Hybrid™ LLC.
Toate partile componente si produsele returnate in termenii acestei Garantii devin proprietatea lui BluWave Hybrid™ LLC.
Obligatiile lui BluWave Hybrid™ LLC se aplica daca termenii acestei Garantii sunt indepliniti:
1. Reclamantul trebuie sa fie primul utilizator direct al Kitului de Conversie, trebuie sa completeze formularul de Garantie si sa returneze produsele reclamate la BluWave Hybrid™ LLC in termenul de Garantie, data postala de inregistrare a expedierii find luata in considerare, daca se situeaza in limita de garantie.Orice neconcordanta in acesti termeni conduce la pierderea garantiei!

2. Reclamantul, in calitate de prim utilizator direct  trebuie sa fie rezident al SUA sau al tarii unde BluWave Hybrid™ LLC are recunoscut cel putin un Distribuitor International Autorizat.
Produsul reclamat trebuie sa fi fost stocat, instalat si utilizat de catre Reclamant in conditiile descrise in acest Certificat de Garantie sau in Manualul Utilizatorului.

3. Produsul nu trebuie sa fi fost defectat, demontat, modificat sau convertit pentru alte destinatii decat cea data de Producator si descrisa in Certificatul de Garantie sau in Manualul Utilizatorului.

4. Produsul reclamat si/sau orice componenta a acestuia trebuie sa fi fost utilizate in concordanta cu Certificatul de Garantie sau cu descrierile din Manualul Utilizatorului.

5. Produsul sau orice componenta nu trebuie sa fi fost distrusa sau sa fi devenit neutilizabil/a ca urmare a neglijentei, actelor de vandalism, furt, incendiu, inundatie, cataclisme naturale sau din alte cauze incluzand functionarea defectuoasa a echipamentelor la care Kitul de Conversie a fost instalat sau atasat cat si din alte cauze neprevazute.

6. B BluWave Hybrid™ LLC trebuie sa fi fost informat in scris despre aparitia defectului inainte de expirarea termenului de Garantie.Obligatiile asumate de BluWave Hybrid LLC in termenii prezentului Certificat de Garantie se limiteaza numai la reparatia prompta sau/sau inlocuirea oricarei parti a Kitului de Conversie determinate de BluWave Hybrid LLC ( dupa cum decide BluWave Hybrid LLC).
Nu exista alte costuri care sa fie impuse Reclamantului in afara celor generate de transportul (cu exceptia taxelor vamale) produselor reclamate la si de la acesta la BluWave Hybrid™ LLC.

ACEST CERTIFICAT DE GARANTIE CONSTITUE SINGURA GARANTIE VALABILA PENTRU KITUL DE CONVERSIE SI PARTILE SALE COMPONENTE! NICI O ALTA GARANTIE NU SE APLICA, INCLUZAND GARANTIA DE COMERCIALIZARE SI/SAU DE INSTALARE. REMEDIEREA DEFECTELEOR RECLAMATE SE REZUMA LA REPARAREA SAU INLOCUIREA ( DECIZIE AFLATA LA DISCRETIA BLUWAVE HYBRID LLC) ECHIPAMENTELOR SAU PARTILOR NECONFORME.IN NICI UN CAZ BLUWAVE HYBRID LLC NU ESTE RESPONSABILA DE EVENTULALELE INCIDENTE SI/SAU DEFECTIUNI CE POT APAREA CA O CONSECINTA SI CARE NU SUNT CUPRINSE SI LIMITATE LA REPARATIA SAU INLOCUIREA KITULUI DE CONVERSIE SAU COMPONENTELOR ACESTUIA DUPA CUM VA DECIDE BLUWAVE HYBRID LLC.IN NICI UN CAZ BLUWAVE HYBRID LLC NU ESTE RESPONSABILA DE EVENTUALELE DEFECTIUNI SI/SAU DETERIORARI APARUTE CA URMARE A INSTALARII SAU DEZINSTALARII KITULUI DE CONVERSIE SAU A PARTILOR SALE COMPONENTE.

Valabilitatea garantiei se rezuma strict la limita acestui Certificat de Garantie. Indiferent de forma, actiunile si procedura reclamatiei obligatiile BluWave Hybrid™ LLC se rezuma numai la cele descrise in prezentul Certificat de Garantie si se aplica numai  Cumparatorului , in calitatea sa de prim utilizator direct  al Kitului de Conversie sau ale componenteleor acestuia.
Termenii prezentului Certificat de Garantie se aplica asupra tuturor responsabilitatilor si obligatiilor in sarcina BluWave Hybrid LLC pentru oricare alte defectiuni reiesite din sau ca urmare a livrarii, utilizarii, instalarii sau dezinstalarii, performantelor kitului de Conversie sau a partilor acestuia.
Termenii acestui Certificat de Garantie nu pot fi amendati sau modificati de nici un reprezentant al BluWave Hybrid LLC, angajat sau agent al acesteia si orice promisiune in neconcordanta cu termenii prezentului Certificat de Garantie este nula si nu se poate imputa lui BluWave Hybrid. 

 Anumite jurisdictii nu permit limitarea garantiei la defectiuni incidentale sau prin consecinta deci limitarile de mai sus nu sunt aplicablie in acele situatii.
Acest Certificat de Garantie va ofera anumite drepturi legale iar acestea pot sa fie diferite de la o jurisdictie la alta.
Singurul remediu aplicat in garantie asa cum este ea descrisa mai sus se refera la produsele cu reclamatii intemeiate in urma constatarii efectuate de BluWave Hybrid™ LLC

Certificare / Omologare RAR

Kitul de Conversie BluWave Hybrid nu necesita Certificare de Produs si/sau Omologare RAR in conformitate cu legislatia in vigoare