Convertor BWH Convertorul BluWave Hybrid este fabricat la standarde industriale din Otel Inoxidabil de inalta calitate, capace din Delrin - inerte chimic, si rezistente la temperaturi inalte!
Oferim Convertorul ca piesa unitara pentru cei care doresc sa-si modifice Kitul anterior pentru un volum mare de Hidrogen sau ca piesa de schimb.
Convertorul este echipat cu cuple rapide rotative ( 360 grade) pentru racorduri elastice  de diametru 3/8 ".


Rezervor StandardRezervor din Polietilena de Inalta Densitate cu capac filetat.Suportii de prindere fac corp comun cu rezervorul pentru durabilitate.Testat pentru etanseitate 100%, inainte de livrare!Rezistent la produse chimice si temperaturi de pana la 220 grade Cesius.
Rezervorul este translucid pentru a se putea observa nivelul fluidului.
In partea inferioara, pe laterale si in partea superioara are prevazute locasuri pentru fixarea cuplelor fiind astfel perfect pentru Kiturile de Conversie pe Hidrogen!


Cupla rapidaCupla rapida rotativa ofera versatilitate si usurinta in intretinere.Este suficient sa impingeti racordul elastic in locasul cuplei pentru a-l fixa si asigura etanseitatea.Constructia din Otel Inox si plastic de inalta calitate asigura durabilitate iar gradul de libertate de 360 grade se preteaza la montajul Kitului in spatii restranse.


Filtru Separator/Uscator de gaz


Filtrul separator are rolul de a retine excesul de vapori de apa si de a asigura un flux de gaz uscat catre motor.
Durata de utilizare medie este de 3 (trei) la 6 ( sase) luni.


Racord elastic Super Soft NylonRacordul elastic Super Soft Nylon este inscriptionat cu marca BluWave Hybrid  si este un produs special, rezistent la temperatura si produse chimice.
Durabil, solid dar flexibil racordul elastic Super Soft Nylon permite instalarea Kitului de conversie in spatii restrase.


Rezervoare Speciale Heavy-Duty

Rezervor din Polietilena de Inalta Densitate cu capac filetat.Suportii de prindere fac corp comun cu rezervorul pentru durabilitate.Testat pentru etanseitate 100%, inainte de livrare!Rezistent la produse chimice si temperaturi de pana la 220 grade Cesius.
Rezervorul este translucid pentru a se putea observa nivelul fluidului.
In partea inferioara, pe laterale si in partea superioara are prevazute locasuri pentru fixarea cuplelor fiind astfel perfect pentru Kiturile de Conversie pe Hidrogen!

Volumul este cuprins intre :
  9.5 Litri -  19.5 x 32    x 20    cm
19    Litri -  26    x 38    x 21.5 cm
30    Litri -  26    x 54.5 x 25.5 cm